Puszta kézzel

...avagy a saját utamat járni.

Mit akarsz ezzel kompenzálni?

2013.12.15. - Lennon Szólj hozzá!

Szoktam kérdezni azoktól, akik bugyuta, hülye kérdésekkel zavarják az agyhullámaimat, vagy idegesítő szokások rabjai. Csernustól vettem, ő szokta ezt használni előszeretettel. A nehezen elfogadható benne az, hogy tényleg mindent azért csinálunk, hogy valamit kompenzáljunk. Pl. azért eszel, mert éhes vagy. Azért mész le a Morrison's-ba, mert kielégítetlen vagy szexuálisan. Ez az egész ebből fakad. Amikor valaki pattanásig feszíti az idegeidet, jót tesz, próbáld ki, hogy a vállára teszed a kezed és így szólsz:

Te, kedves XY, mit akarsz ezzel kompenzálni? Azzal, hogy minden héten hatszor elmondod, hogy mennyire fáj neked, hogy elhagyott, mert megcsaltad azt akarod kompenzálni kedves barátom, hogy 10 éves korodban elhagyott az apád egy számodra teljesen ismeretlen nőért és gyermeki vágyaidat a szexuálisan a nevelőapád miatt frusztrált anyád helyett rá vetítetteed ki és azt érzed, ugyanazt tetted mint apád az anyáddal, ez viszont, mikor tudat alatt megjelenik, annyira visszataszító, hogy inkább becsuksz egy ajtót magad előtt, csak hogy ne lásd és fennhangon zenged: "Jaj, de bánom már, hülye voltam."

Ez egyfajta lelki pofon, melynek hatására többnyire visszasomfordál a kis helyére, sajnálja magát egy darabig, majd visszatalál önmagához, nagy levegőt vesz és elmegy aludni. Végre csend lengi be a szobát. Ez egy durva dolog, de tessék nyugodtan használni, mindenkinek jobb lesz, ha újra alapállapotban van.

Tehát ha valaki jön és megkérdezi, hogy:

Nem jössz le Morrison's-ba?

Na mi a válasz?

Mit akarsz ezzel kompenzálni? Régen érintettél nőt? Bocsi, de ez nem rám tartozik... Menj és taperold le a műmellű hölgyemények seggét hasonló érdeklődésű fiatalok társaságában! De előbb gyere, együnk egy kis zsíroskenyeret lilahagymával és mangalicatöpörtyűvel, mert éhes vagyok, kompenzálnom kell.

Elmegy eszik veled egyet, adsz neki egy kupica pálinkát és mehet is Isten hírével ... és hagymaszagú szájjal - Mardel röhög (nem linkelem be YT-ról, leszarom, képzeld el, fejlődik tőle az agyad).

A bejegyzés trackback címe:

https://barehands.blog.hu/api/trackback/id/tr605694192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása